Diensten
Herstelling, Service & Advies

Herstelling, Service & Advies

OSolutions focust zich op service en advies. We luisteren naar je noden en bieden je een oplossing op maat en dit zowel qua hardware, software (op maat), website als e-commerce website.

Bij de aankoop van je computer configureren wij deze voor jou:
- Overtollige meegeïnstalleerde software van de fabrikant wordt verwijderd;
- Essentiële updates worden geïnstalleerd;
- Gegevens van je oude computer worden overgezet;
- E-mail, antivirus en backup wordt geconfigureerd;
- Herstelschijven wordt aangemaakt om bij een computercrash het systeem snel terug naar fabrieksinstellingen te kunnen herstellen.

We verwijderen virussen en spyware, herinstalleren je laptop of herstellen je computer zowel bij jou thuis/kantoor als in onze eigen technische dienst en dit ook 's avonds of in het weekend.

Lees verder ...
Beveiliging

Beveiliging

Elke computer die verbinding maakt met het internet loopt potentieel gevaar voor hackers, virussen, malware en spyware. Het is essentieel dat je op je computer(s) een beveiligingssoftware (antivirus, firewall en anti-spyware) installeert om je bestanden te beschermen en je veilig kan surfen en internetbankieren.

Lees verder ...
Cloud Computing

Cloud Computing

Flexibele werkplekken schieten als paddestoelen uit de grond en mede hierdoor groeit de vraag naar cloudtoepassingen razendsnel. De cloud is immers de ideale plaats om (bedrijfs)software te draaien en zorgt ervoor dat je vanop elke locatie met een internetverbinding je software en data kan raadplegen.

Iedereen gebruit reeds cloudapplicaties, denk maar aan je hotmailadres, je Spotify playlist, een skypegesprek vanop je vakantiebestemming, ...

De cloud biedt ook tal van voordelen: betaal enkel voor wat je gebruikt, laat het beheer over aan IT specialisten en laat je mensen zich focussen op je corebusiness, raadpleeg vanop eendere welke locatie via je smartphone de laatste verkoopcijfers, ... Lees verder ...

E-commerce

E-commerce

E-commerce is alom tegenwoordig. Meer dan 60% van de Belgen koopt reeds producten online. Ook uw producten zijn online verkoopbaar. Blijf niet langer langs de zijlijn staan en wees uw concurrenten voor. Start vandaag nog met uw webshop.

Lees verder ...
Domeinaam

Uw eigen domeinnaam

Een domeinnaam is jou unieke naam op het internet. Dit kan zowel voor jezelf, je bedrijf als je organisatie. Een domeinnaam zorgt ervoor dat je gemakkelijk gevonden kan worden op het internet.

Je domeinnaam kan je koppelen aan je website en persoonlijke e-mailadressen zoals voornaam.naam@jebedrijfsnaam.be.

Lees verder ...